Jobba hos oss

Vårt mål är inte att vara den största mäklarbyrån, utan den bästa som är ett självklart val hos våra kunder.
Välkommen att jobba hos oss.

Om företaget
Carlshamnsmäklarna är Karlshamns största, fristående mäklarbyrå. Vi är som mest verksamma i Karlshamns kommun men är även verksamma i grannkommunerna. Vi har på kort tid vuxit och blivit en av Karlshamns starkaste mäklarbyråer och vi söker därför fler mäklare som vill ingå i vårt team!

Vi på Carlshamnsmäklarna är mycket noga med att våra kunder känner sig trygga och den tryggheten kommer ur att vi har en bred kunskap och erfarenhet inom branschen. Som en fristående mäklarbyrå har vi alla möjligheter att själva påverka hur våra arbetsdagar ska se ut och hur vi vill att våra kunder ska känna oss. Noggrannhet och lyhördhet är några av de nyckelord vi strävar efter och det vi inte kan svara på, det kan vi ta reda på.

Mäklare – din roll hos oss
Vi söker dig som motiveras av att överträffa kundens förväntningar. Du är antingen verksam mäklare eller studerar till mäklare. Du är driven och målinriktad och delar vår ambition att göra Karlshamns bästa bostadsaffärer. Du gillar att arbeta självständigt men också att tillhöra ett härligt glatt gäng med stark drivkraft. Vi lägger stor vikt på att du är rätt person samt att du är driven, målinriktad och positiv. Vi erbjuder möjligheten att arbeta fritt under ett starkt och tryggt varumärke som kännetecknas av hög kvalitet, bra villkor samt trevlig och ambitiös personal. För oss är det viktigt att ge dig optimala förutsättningar till att bli en riktigt framgångsrik fastighetsmäklare.

Övrig info
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Persson på tel: 0707-72 90 55 eller via e-mail: catharina@carlshamnsmaklarna.se.

Sista ansökningsdag
Vi rekommenderar att ansökan skickas in omgående då vi gör ett löpande urval.

Krav
B-körkort

Med oss är bostadsaffären hemma